Címkék

Status Update ismét!

2012.10.30. 12:44 | BookieBuster | Szólj hozzá!

Üdvözlök mindenkit, egy hosszú hétvégés esküvő után itt vagyok ismét, hogy jó vagy rossz hírekkel azt nem tudom, de változások lesznek :)

Belevetettem magam az online sportfogadásba és sajnos messze jobb mint a tippmix, 2 nap alatt kipörgettem a 100% kezdőbónuszt élő fogadásokkal. Viszont továbbra is vannak napi szelvényeim meglássuk ezek mennyire lesznek tippmixen és ez hogyan fogja befolyásolni a blogot, de igyekszem megmaradni a tippmixes tippeknél is, viszont az idő hiányában most nem tudom a 2-t összefésülni (főleg hogy most is az itt leírt stratégiával játszom, csak onlinel lehetőség van apróbb tétekkel letudni egy szelvénysort egy nap alatt), de ígérem hamarosan jelentkezem.

A bejegyzés trackback címe:

https://bookie-buster.blog.hu/api/trackback/id/tr204878989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása